محمد دهقان، معاون حقوقی ریاست جمهوری، روز چهارشنبه ۲۳ خرداد در حاشیه جلسه هیات دولت اعلام کرد از ۴۸ تخته فرش سرقت شده کاخ سعدآباد، هیچ فرشی پیدا نشده است. به گفته دهقان، این پرونده در دادگاه ویژه روحانیت «خوب پیش میرود» و متهمان بازجویی شدهاند.
به گفته دهقان، پرونده فرشهای نفیس کاخ سعدآباد همچنان مفتوح است، رای صادر نشده و قاضی «به جدیت» در حال پیگیری پرونده است.
او گفت: «تقاضای من این است که اگر فرشی پیدا شده است، آن را به ما تحویل بدهند تا به کاخ سعدآباد بدهیم.»
روز گذشته اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضاییه، در جمع خبرنگاران هر گونه سرقت فرشهای کاخ سعدآباد را رد کرد.
جهانگیر گفت در پرونده سرقت فرشها افرادی به عنوان مطلع احضار شدهاند و تحقیقات مقدماتی به عمل آمده است: «برخی از این فرشها که مدعی بودند به سرقت رفته است در دستگاههای دولتی پیدا شدند و از این منظر اصولا بحث سرقت اتفاق نیفتاده است و موضوع این است که بدون رعایت تشریفات قانونی و ضوابط و مقررات اصطلاحا سهلانگاری شده است که شائبه سرقت را مطرح میکنند.»
پنجشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳، روزنامه ایران، ارگان مطبوعاتی دولت جمهوری اسلامی از قول دهقان، «آقازادههای دوران ریاستجمهوری [حسن] روحانی» را به سرقت این فرشها متهم کرد.
دفتر روحانی در واکنش به این خبر در بیانیهای اعلام کرد که «این استراتژی دولت [ابراهیم] رئیسی برای انحراف افکار عمومی» است.
درباره پرونده سرقت فرشهای کاخ سعدآباد که خبرگزاری فارس، وابسته به سپاه پاسداران آن را افشا کرد، اطلاعات چندانی در دست نیست. تنها موضوع قطعی این است که متهم اصلی این پرونده یک روحانی است.
دفتر روحانی میگوید سرقت فرشها در سالهای ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۲، یعنی اواخر دوران ریاست جمهوری محمود احمدینژاد رخ داده است.
فارس اعلام کرد ۴۸ تخته فرش به ارزش ۱۲۷ میلیارد تومان که بعضا متعلق به دوران قاجاریه بودهاند در فاصله سالهای ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۵ از ساختمان حافظیه کاخ سعدآباد که در اختیار ریاست جمهوری بوده، خارج شده است.
روزنامه فرهیختگان نیز نوشت یکی از اعضای ارشد دولت سابق و فرزند او از متهمان این پروندهاند و متهم دیگر هم از مسئولان نهاد ریاست جمهوری دولت قبل است.