جمعی از فعالین دانشگاهی و جوانان ایران در نامهای که از سوی پنج سازمان به صورت مشترک منتشر شده، خطاب به دانشجویان، دانشآموختگان و استادانی که از انتخابات ریاست جمهوری پشتیبانی میکنند، اعلام کردند که حمایت آنها مهر تاییدی بر رژیم جور، جهل و فاسد است.
امضاکنندگان این نامه شرکت در انتخابات را به معنای خیانت به جانهایی دانستهاند که خود را برای رهایی از ظلم و فساد و رسیدن به آزادی فدا کردهاند.
آنها با بیان اینکه در جمهوری اسلامی چیزی به نام انتخابات وجود ندارد، تاکید کردند که انتخابات تنها ماسکی بر حقیقت دیکتاتوری رژیم است.
این سازمانها با تاکید بر اینکه باور دارند حتی با کنار گذاشتن گزینشها و رد صلاحیتها نمیتوان نداشتن توان اجرایی رییسجمهور برای ایجاد تغییر در رژیم خودکامه جمهوری اسلامی را نادیده گرفت، اضافه کردند که در این دور از انتخابات نیز تمامی کاندیداهای «سیرک انتخابات» سابقه طولانی در سرکوب، جنایت، شکنجه و آزار مردم ایران دارند.
در روزهای گذشته بسیاری از دانشجویان، فرهنگیان، فعالان سیاسی و مدنی، خانوادههای دادخواه و زندانیان سیاسی در ایران با نوشتن نامه و امضای بیانیههای مختلف از مردم خواستهاند از شرکت در انتخابات نظام پرهیز کنند.
بیشتر بخوانید: تاکید فعالان مدنی و خانوادههای دادهخواه بر تحریم انتخابات
اکنون فعالین دانشگاهی و جوانان ایران در نامه خود از مسعود پزشکیان به عنوان کسی که با افتخار عنوان میکند انقلاب فرهنگی از زمان ریاست او بر دانشگاه علوم پزشکی تبریز آغاز شده، یاد کرده و تاکید کردند که او سالها از عملیاتهای تروریستی سپاه پاسداران حمایت کرده و همزمان با اعلام دولت آمریکا در تروریست خواندن سپاه، خود را یک سپاهی معرفی کرد.
آنها با بیان اینکه پزشکیان، محمدجواد آذری جهرمی را به قایممقامی ستاد خود منصوب کرده، یادآور شدند که او مجری اصلی قطع اینترنت در کشتار آبان ۹۸ و زمینهساز تعقیب کیفری کاربران مجازی است که به دلیل نقض گسترده حقوق شهروندان و قطع اینترنت در لیست تحریمهای آمریکا قرار گرفته است.
این نامه از سوی پنج سازمان «خبرنامه امیرکبیر، Iranian Scholars For Liberty، We are iranian student، کانون بینالمللی دانشگاهیان ایرانی آیکویا و سازمان دانشجویان ایرانی دانشگاه تورنتو» به صورت مشترک منتشر شده است.
آنها برای معرفی مصطفی پورمحمدی، یکی دیگر از نامزدهای تایید شده از سوی شورای نگهبان برای انتخابات ریاست جمهوری به سوابق او از جمله حضور او به عنوان نماینده وزارت اطلاعات در هیئت مرگ در اعدامهای سیاسی تابستان ۱۳۶۷ و بازجو و شکنجهگری که سابقه سیاهش بر همگان آشکار است، اشاره کردهاند.
محمد باقر قالیباف هم به گفته این سازمانها سابقه طولانی در سرکوب جنبش دانشجویی، دستگیری روشنفکران و محدود کردن آزادیهای اجتماعی مردم تحت عنوان طرح امنیت اخلاقی دارد و یکی از معروفترین چهرههای فساد اقتصادی است.
در روزهای گذشته شماری از زندانیان سیاسی از جمله احمدرضا حائری، نرگس محمدی، گلرخ ایرایی و محبوبه رضائی در نامههایی جداگانه از زندان، انتخابات پیش رو در جمهوری اسلامی را تحریم کردند.
اکنون فعالین دانشگاهی امضاکننده این نامه هم با اشاره به اینکه چیدمان کاندیداهای این دوره نشان میدهد جمهوری اسلامی به جنگی علنی علیه مردم دست زده و تنها ابزاری که برای بقا در دست دارد خشونت است، تاکید کردهاند پشتیبانی از انتصاب یکی دیگر از عوامل سرکوب و جنایت برای رسیدن به منصب ریاست جمهوری خیانتی بزرگ به علم، آزادی بیان و جنبش دانشجویی ایران خواهد بود.
چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری با وجود کارزارهای تحریم و تاکید شهروندان و کاربران رسانههای اجتماعی بر مشارکت نکردن در آن، روز هشتم تیر برگزار میشود.